Munkatársak

Tófalvi RenátaTófalvi Renáta vagyok. 2013- ban szereztem meg a konduktori diplomámat. Mindig is nagy álmodozó voltam/vagyok. Rengeteg ötlettel ébredek nap, mint nap. Az egyik nagy álmom volt, hogy legyen egy saját fejlesztőházam. Nagyon hálás vagyok minden hozzátartozómnak, aki támogatott/ támogat a működésben, és minden kollégámnak, hogy minőségi munkával töltik meg a Pacsirta házat 🙂 Pacsirta ház vezetője
Plank Nóra Logopédus Plank Nóra vagyok. 2018-ban szereztem meg a diplomámat az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karon logopédus és tanulásban akadályozottak szakirányon. A Pacsirta csapatát egy éve erősítem logopédusként.

Mindig is szerettem volna gyermekekkel foglalkozni, így nagyon szerencsésnek tartom magamat, hogy megtaláltam azt a hivatást, ami a leginkább közel áll a személyiségemhez. Fontosnak tartom, hogy a gyermeknek élmény legyen a tanulás, így sok változatos eszközzel színesítem a foglalkozásaimat. A gyermekkel való együttműködés mellett fontos számomra a szülőkkel való kapcsolattartás és a folyamatos tájékoztatás, hiszen a logopédiai terápiák elengedhetetlen része a rendszeres otthoni gyakorlás.
Balogh Marques ÉviBalogh Marques Évi kismama jóga oktató, babás jóga oktató, babamasszőr
Oczella Petra TSMT terapeuta
GizellaGizella

Gyógypedagógus

Gyógypedagógus diplomámat az ELTE-n szereztem meg. Tudásomat évek óta bővítem és aktívan gyakorlom.
A gyerekeket ovis kortól kezdve egészen felső tagozatig komplexen fejlesztem. Alapozó terapeutaként tudom, hogy a mozgás mennyire fontos nagy ovis és kisiskolás korban.
Az iskolásokat a Meixner módszer segítségével fejlesztem.
Felső tagozatosoknak tanulástechnikát oktatok, ami nagyban megkönnyíti az otthoni tanulást.

© 2019: Pacsirta Mozgásfejlesztő Kuckó | Awesome Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress